PAFF-0086, Doorwerth geactiveerd.

PA-stations werk ik eigenlijk niet zo vaak als ik een PAFF activeer. Maar deze keer had ik zelfs als eerste PA4FM gewerkt. Later ook nog PH0NO.
Het was wel even zoeken naar een goede plek. Er was één plek met drie mooie picknick tafels. En ook nog eens op een mooie heuvel. Dat was echter 100 meter buiten het park. Dus weer even verder gereden om een betere plek te zoeken. Uiteindelijk een mooi veld gevonden met twee bankjes. Een beetje afgelegen, zodat ik niet teveel bekijks had. Helaas geen picknick tafel, maar toch een prima stekkie om dit park te activeren. Het was lekker warm, zo’n graad of 25. Dus prima te doen.
In totaal 48 verbindingen gemaakt op 40, 30 en 20 meter. Ook nog een aantal SOTA stations gewerkt. Mooi voor weer wat chaser puntjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.