PAFF-0157, Oude Maas geactiveerd.

Na zo’n 30 PAFF’s geactiveerd te hebben, wordt het steeds langer rijden naar een nieuwe PAFF in de buurt. Deze keer was mijn keuze gevallen op Oude Maas. Dat was ongeveer 50 minuten rijden. Het was weer een prachtige dag. Een mooi strakblauwe lucht en een temperatuur van 25 °C. Geen windje te bekennen, dus een ideale dag om weer naar buiten te gaan met de radio. 
Een mooie locatie gevonden met helaas geen picknicktafel of bankje. Dus maar een zeiltje op de grond gelegd, zodat ik toch nog droog zat. De grond was toch nog nat. Daarna de 30 meter HyEndFed antenne opgezet. Coax uitgerold, KX3 aangezet en CQ-en maar. Na een dik uur stonden er al 58 verbindingen in het log. De 30 meter band deed het deze keer ook weer prima. Geen verre DX, maar zeker wel tevreden met deze activatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.