PAFF-0095, Deurnsche Peel & Mariapeel geactiveerd.

Prachtig mooi weer en ik vond na een kwartiertje rondrijden een heel leuk plekje. Mooi langs het water en een aantal picknick tafels. Af en toe voorbij rijdende fietsers. Die keken even achterom wat ik daar allemaal aan het doen was. Mooi strakke blauwe lucht en een temperatuur van ca. 21 °C. Ideale omstandigheden om naar buiten te gaan en een park te activeren.
Normaal gesproken activeer ik in het weekend een park vanwege het grotere aanbod. Dus het was wel een gok om doordeweeks een PAFF te activeren. Ik was begonnen op 30 meter. Daar was het aanbod een beetje tegenvallend. Nadat er echt niemand meer retour op mijn CQ, heb ik de 40/20/10 meter HyEndFed opgezet. Ook op 40 en 20 was het aanbod niet echt super. Dus veel CQ-en en kijken af er nog SOTA of FF stations actief waren op de banden. Een aantal SOTA’s en FF stations gewerkt. Uiteindelijk na 2 uurtjes 47 QSO’s in het log.
Nog twee P2P gemaakt met DF8KY/P vanaf DLFF-0047 en HB9CBR/p vanaf HBFF-0104.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *