Weissensee 2012

100 km in 05:02u.

Dit jaar niet zo veel getraind dat een 200 km erin zou zitten. Maar het motto was;”Lekker genieten van deze vakantie.” En dat hebben we ook gedaan.
In de aanloop naar de tocht hebben we wat rondjes gereden, wandelen en af en toe in de sauna gezeten. Kortom, lekker genieten.
Na de, koude start, lekker een rondje gereden in de schemer. Toen het licht werd ben ik wat sneller gaan schaatsen. Het werd ook weer lekker met het zonnetje erop.
Omdat deze tocht alleen over het kleine meer werd verreden, had ik al besloten om ca. 100 km te rijden. Het ijs op het kleine meer is sowieso altijd wat minder,omdat er meer op geschaatst wordt. En nu de tocht op het kleine meer werd verreden, zou het nog slechter worden ondanks het vegen.
Met een startnummer waar 2 x een 13 in zit kan het ook niet anders en ben een keer of drie gevallen. Maar gelukkig geen ernstige letsels.
Na 8 rondjes ben ik gestopt en lekker naar het hotel gegaan. Net als vorig jaar vond ik het wel genoeg, zo. Lekker douchen en nog snel een sauna voor de spieren.