PAFF-0107, Landgoederen Brummen geactiveerd.

Vandaag was de beker-uitreiking van de PACC in Eefde. Vanwege mijn derde plek dit jaar heb ik het gecombineerd met een PAFF activatie. Dat is PAFF-0107, Landgoederen Brummen, geworden. Het is een redelijk groot park, met voldoende ruimte om je station op te bouwen. Ik had een mooi plekje gevonden bij een watertje waar ook een bankje was.

Gebruikte setup : KX3 – QRP – CW – HyEndFed – 15 meter fibre mast. Na het opbouwen van het station, ben ik rond halftwaalf gaan roepen op mijn favoriete band, de 30 meter. Het liep niet echt super, dus vandaar dat ik af en toe zelf ben gaan jagen. In totaal tien SOTA en vier Flora and Fauna stations gewerkt. Na een uurtje of twee had ik uiteindelijk 47 verbindingen in het log. Daarna door naar de uitreiking van de PACC beker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.