PAFF-0134, Binnenveld geactiveerd.

Ik ben wederom op de fiets naar dit park gegaan. Het zou mooi weer worden. Het is een heel erg klein park, en er is erg lastig een plekje te vinden. Overal staan bordjes, kwetsbare natuur, geen toegang. Uiteindelijk toch iets kunnen vinden. Ik had deze keer een klein 4 meter mastje meegenomen, want dat is wat makkelijker mee te nemen op de fiets. Nadeel was wel dat de antenne laag boven de grond hing. Dat bleek ook wel uit de QSO-rate. Volgende keer misschien toch weer de 10 meter mast mee, of twee 4 meter mastjes en dan de antenne daar tussen horizontaal spannen. Ik ben ruim twee uur bezig geweest om de benodigde QSO’s in het log te krijgen. Het zijn er uiteindelijk 45 geworden. Er zat één WWFF en één SOTA station bij. Geen KD1CT deze keer, maar wel Harry, PA1H. Met een mooi signaal. 

Daarna doorgefietst naar de camping Molecaten, waar ik heb overnacht. De volgende dag met prachtig mooi weer naar huis gefietst. 

Wederom een groene activatie met ongeveer 220 km in de benen. En een mooi weekend gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *