PAFF-0079, Broekvelden, Vettenbroek & Polder Stein geactiveerd.

Iets te laat vertrokken, i.v.m. werkzaamheden voor mijn zaak. Maar rond 14:30u was ik eindelijk QRV. Helaas was er een grote en drukke Russische contest bezig, waardoor ik op 40 en 20 meter weinig plek kon vinden. Dus op 40 meter niet genoeg verbindingen gemaakt. Op 60 en 30 meter de resterende verbindingen gemaakt. Het was een beetje harken. Ik heb uiteindelijk 46 QSO’s gemaakt en zelfs één PA station gewerkt, namelijk PA0B. 
Verder was het een koude dag. De temperatuur was ca. 8 graden, maar de straffe koude wind maakte het erg koud. Dus ik was blij om na 46 QSO’s te kunnen stoppen.

VhroigSvK5c

PAFF-0079, Broekvelden, Vettenbroek & Polder Stein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *