PAFF-0091, Lingegebied & Diefdijk-Zuid geactiveerd.

Gisteren met het mooie weer was mijn eerste poging voor dit park. Maar het vinden van een geschikte plek is erg lastig. Dit natuurgebied is groot en uitgestrekt, maar je rijdt op de dijk. En het te activeren gebied zit naast de dijk. Dus het is lastig om dan een goede locatie te vinden en ook nog plek voor je auto. Je auto kan je niet op de dijk laten staan. Na lang zoeken eindelijk wat gevonden, bleef mijn auto in de modder steken. De voorwielen zakten compleet in de modder. Na een uurtje zelf wat geprobeerd te hebben, ben ik toch maar op zoek gegaan naar hulp. Uiteindelijk kwam ik bij een boer uit, die me hielp met zijn trekker. Ik was uiteraard gauw weer los. Onverrichte zaken terug naar huis gegaan. Dus op zaterdag helaas geen activatie.

Vandaag weer een nieuwe poging met, uiteraard, een andere locatie. Een verharde parkeerplek, deze keer. Een hele mooie plek met twee grote picknick tafels. Het weer was wel stukken slechter als gisteren. Bewolkt, ongeveer 10 °C en een koude wind. Ik heb 50 verbindingen gemaakt, en de meeste weer op 40 meter. Nog een paar SOTA stations gewerkt, en zelfs ééntje op 60 meter. En dat met de 40/20/10 HyEndFed antenne 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *