3 x PAFF

Op vrijdag 1 juli, heb ik de eerste twee parken geactiveerd. Het ging in de ochtend erg lastig. Niet zo gek veel aanbod. En na ruim anderhalf uur toch de benodigde QSO’s in het log. Bij het tweede park was ik zelfs bijna twee uur bezig om aan de benodigde QSO’s te komen. Het leek wel of de condities steeds slechter werden. Wat me wel opviel is dat ik door meerder Flora en Fauna stations werd aangeroepen. Wellicht waren zij ook op zoek naar QSO’s.

Zaterdag 2 juli, wederom een park geactiveerd. Een hele mooie omgeving. Ik ben naar de vogelhut gegaan. Maar daar was helaas geen bankje of iets om op te zitten. Tijdens het opzetten van de mast, scheurde deze. En natuurlijk precies in het midden. Dus met een spanbandje heb ik het vast gezet. Ook hier weer “harken” om aan de benodigde QSO’s te komen. Ruim twee en een half uur om aan de benodigde QSO’s te komen. Het volgende geplande park heb ik gecancelled, ivm de gebroken mast en tijdgebrek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.