Molenheide, PAFF-0226 geactiveerd.

PAFF-0226 uiteindelijk succesvol kunnen activeren, na drie pogingen.
Op vrijdag was mijn eerste poging. Er was bij het ven een mooie picnic tafel. Helaas duurde het 2 uur voordat ik 6 QSO’s in het log had. Wat de reden was weet ik niet. Power was voldoende en ook een andere antenne had geen succes. Wellicht dat de band helemaal dicht zat. En er niet veel chasers op vrijdag in de shack zaten. Geen idee.
Dus zondag weer een nieuwe poging. Maar alsof de duvel ermee speelt, na een paar QSO’s viel de KX3 uit. Dus de QCX gepakt en nog wat verbindingen gemaakt. Maar na ca. 10 QSO’s was het accupack leeg. Heel vreemd, wan het pack is pas een half jaar oud. Alles afgebroken en op zoek gegaan naar 2 AA packs in de buurt.
Na een uurtje terug voor de derde poging. Dat ging uiteindelijk prima. Thuis maar eens kijken of er een slechte cel of contact in het pack zit.
Kortom een erg chaotische activatie, maar de aanhouder wint. Conclusie, alles in tweevoud meenemen 😁 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.