Nespolder, PAFF-0211 geactiveerd.

Vandaag Nespolder, PAFF-0211 geactiveerd. Met de call PA44WFF/p. Vanwege het mooie weer ben ik op de fiets naar dit park gegaan. Uit en thuis was het 102 kilometer. Vanwege de grote beschikbare ruimte ter plekke, had ik de 2 x 27 meter SOTABEAMS antenne meegenomen. De ene helft in de 10 meter hoge fibre mast en de andere helft bovenop de struiken. Met de ingebouwde antenne-tuner van de KX3 was de SWR op de gebruikte drie banden okay. 
Rond halféén lokale tijd ben ik begonnen met roepen op 30 meter. Ik had al meteen een mooie pile-up. Na een klein half uurtje ruim 40 QSO’s in het log. Op 40 en 20 meter was het iets minder. Maar uiteindelijk na 63 QSO’s in iets meer als een uur heb ik de zaak afgebroken. En ben ik voldaan terug naar huis gefietst. In totaal vandaag 102 kilometer gefietst met prachtig mooi weer. Dus wederom een prachtige dag voor outdoorradio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.