PAFF-0163, Botshol geactiveerd.

Vandaag heb ik, PAFF-0163 Botshol, geactiveerd. Met mijn speciale call PA44WFF/p, die ik sinds dit jaar gebruik, voor al mijn portable activaties in Nederland. Het was een lekker dagje om er weer eens op uit te gaan. Helaas zijn de parken in mijn directe omgeving al eens door mij geactiveerd. Dus vandaar dat ik uitkwam op PAFF-0163. Een prima dagje, onbewolkt en ca 6 ℃, dus op zich te doen. En ook een mooie gelegenheid om de drone weer mee te nemen voor wat opnames. Ik had vandaag mijn 30 meter HyEndFed en 15 meter lange fibre mast meegenomen. Rond 10:30 UTC gaan CQ-en op 10.125. Er was voldoende aanbod en af en toe zelfs een kleine pile-up. Na ruim een uur 69 QSO’s in het log. Ook een aantal SOTA en Flora en Fauna stations gewerkt. Een behoorlijk hoeveelheid stations in relatieve korte tijd. Het lijkt de laatste maanden wat makkelijker te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.