PAFF-0068, Verdronken land van Saeftinghe geactiveerd.

Het was een zonnige, maar erg frisse dag. Ik schat zo’n graad of 7. Met heel erg veel wind. Maar gelukkig was er een uitkijkhut. Dus ik kon mooi uit de wind zitten. Want ik had deze keer ook een campingstoeltje meegenomen. Het ging allemaal erg makkelijk. In een uurtje 45 QSO’s in het log. Dat is weleens anders geweest, met QRP. Het meeste op 40 meter, trouwens. Want op 30 en 20 meter was het maar een handjevol QSO’s. Daarna de spullen afgebroken en op weg naar PAFF-0089. Maar dat was helaas geen succes. Er werd druk gewerkt aan de wegen die naar de ingang van het park zouden gaan. Ik heb een aantal malen rondgereden, maar het was helaas niet mogelijk. Hier en daar borden dat het afgesloten was.

Stationsgegevens : KX3 met QRP vermogen en als antenne de HyEndFed 40/20/10 in de 15 meter lange fibre-mast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.