PAFF-0193, Kolland & Overlangbroek geactiveerd.

PAFF-0193 is een heel erg klein park. Na een tien minuten wandelen kwam ik een bankje tegen. Dat was een prima plekje om alles op te bouwen.
Vanwege SOTA plannen voor volgende week had ik mijn EFHW 40/30/20 meter antenne meegenomen. In combinatie met de 10 meter fiber mast heb ik de antenne als een inverted-V opgezet.
Rond elf uur gestart met CQ-en op 40 meter. Al snel had ik de vereiste 44 QSO’s in het log. Ook nog 8 SOTA en 4 WWFF stations gewerkt. Daarna op 17 meter gaan roepen, en tot mijn verbazing had ik daar in no-time nog eens 10 QSO’s in het log. Na twee uurtjes en 57 QSO’s in het log ben ik naar huis gegaan.
Het was wel wat frisser als de afgelopen dagen. Ik schat zo’n 13 ºC, maar wel te doen. Al met al een heel erg geslaagde dag. En de EFHW SOTA antenne heeft de test doorstaan. Die gaat volgende week mee op SOTA.