PAFF-0015, Oosterschelde geactiveerd.

Vandaag PAFF-0015 geactiveerd met als call PC75FREE/p.
Het plan was om na dit park ook PAFF-0140 te activeren. Helaas liep het iets anders. Ten eerste deed het WWFF-cluster het niet tot een uur of elf. Dus de eerste QSO’s gingen erg moeizaam. Toen het cluster eindelijk wel weer werkte, ging het snel met de verbindingen. Na een uurtje had ik in totaal 51 verbindingen in het log. Nog twee P2P stations en een SOTA gewerkt. Het was prachtig weer, dus een prima dagje om er weer op uit te gaan.
Toen op naar PAFF-0140, dacht ik. Maar hoe ik ook zocht, ik kon geen geschikte plek vinden. Alles was of in het water, of ik kon er met de auto niet bij, of het was een bungalowpark. Op een gegeven moment ben ik maar gestopt met zoeken. Het is een erg vreemd park, wat voornamelijk in het water ligt. Dus helaas maar één park geactiveerd. Terwijl ze echt naast elkaar liggen. Volgende keer beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *