PAFF-0034 en PAFF-0117 geactiveerd.

Het was deze keer prima mooi weer, dus de kans gegrepen om er maar meteen twee te activeren. Halverwege bij PAFF-0034 een klein buitje gehad. Dus snel de paraplu tevoorschijn gehaald. Maar verder was het een prima dag om te “PAFF-en”. Het was niet zo druk als afgelopen keer, met de velddag. Maar in totaal bijna 100 QSO’s gemaakt. Dus voldoende voor twee geldige activaties. Ook nog enkele K-stations gewerkt. En zelfs een PA-station gewerkt. Verder de band nog afgezocht, en hier en daar wat SOTA en WWFF stations gewerkt. Rond 13:00 LT nog op 10 meter een paar stations gewerkt. Dat ging prima.

Deze keer vroeg een voorbijganger of ik vliegtuigen aan het spotten was. Deze vraag had ik nog niet gehoord.

Rig KX3, antenne HyEndFed 40/20/10 meter, mode CW en QRP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *